Selecteer een pagina

Ervaringen Begaafd in Balans ‘Coaching Driedaagse Schiermonnikoog’

Afgelopen dagen ben ik met “Begaafd in Balans” naar Schiermonnikoog geweest. In 1 woord was dit voor mij thuiskomen! Om met andere (vermoedelijk) hoogbegaafden te kunnen ontmoeten, delen en gewoon zijn! Het coachingsprogramma dat Jolanda aanbiedt en de manier waarop zij dit begeleidt geeft veel ruimte, waardoor de kracht van de groep omhoog komt.
Na vele jaren van zoeken naar de vraag waar mijn begaafdheid precies tot uiting komt, heb ik antwoorden gevonden. Nu is het tijd om de kracht hiervan te gaan ontdekken.

Martine de Kort

Tilburg

De combinatie tussen de diepgang, ruimte die dit maakt voor jezelf en de vrije tijd die je hebt om hier van te genieten, dat deed het ‘m voor mij. Het ontstond allemaal heel natuurlijk.
Jolanda is een gedegen coach met een prettige benadering wat zorgt dat je je snel op je gemak voelt.

Jessica Huberts

Heerenveen

De Coaching 3 daagse Schiermonnikoog was zoveel meer dan ik had kunnen voorzien of UH kunnen bedenken. Ik ging min of meer spontaan heen, omdat “het net zo uitkwam”. Maar dat dit precies aansloot bij wat ik “net op dat moment” nodig had, was een grote bonus, naast het fijne peer-contact op een dieper niveau, de (h)erkenning, de diepgaande gesprekken en de gedeelde ervaringen van leven en werken als hb-er. Het was mooi, het was fijn, het was warm en het was helend.
Met een hele mooie ervaring rijker huiswaarts gekeerd!

Evelyn D.

Assen

Kippenvel! Dankjewel voor alles… Ben zo dankbaar!”

Anja

Een stralend gezicht, veel inspiratie ook en al volop in actie!
Mooi hoe je deze coaching hebt verzorgd Jolanda. Bedankt!

Jessica

Zo! Ik zit echt te gloeien in de trein op weg naar huis. 
Ik voel gewoon de groei in mij!
Ik zit hier heerlijk te glimlachen.

Lucienne

Dankjewel lieve Jolanda!
Het heeft veel indruk op me gemaakt allemaal.
Ik vond het geweldig. Dankjewel!

Nathalie

Een hartstikke mooie herinnering aan fijne, inspirerende dagen. 
Dankjewel voor alles!

Inge