06-82 62 52 21 info@begaafdinbalans.nl

Ervaringen Begaafd in Balans Samen Zijn

Na een lange moeizame periode van stayathome en versoepelingen ben ik afgelopen zondag eindelijk weer naar een Samen Zijn geweest.
Goed geregeld en wat een toplocatie!


De opkomst was net als altijd een mooi gezelschap, 14 gasten zoiets? Een aantal bekende gezichten geven je toch weer dat vertrouwde gevoel. Ook nu weer zaten er nieuwe gezichten bij.

Aan de nieuwkomers Welkom bij ‘Du Klup’. Veel succes met jullie zoektocht. Ik wens jullie veel erkenning, herkenning hilarische momenten en zingeving.
G.W. uit A.

Vanmiddag was ik samen met andere hoogbegaafde mensen, mensen die vermoeden dat ze hoogbegaafd zijn en mensen die nog heel voorzichtig aan het kijken zijn of het zou kunnen dat zij ook….. Hoogbegaafden die “het” nog maar net weten en hoogbegaafden die het al langer weten. Het is heel fijn om met al deze mensen te kunnen praten. De ene keer kun je een tip geven en de andere keer ontvang je juist een tip of een idee. Ik heb mensen leren kennen die in de buurt wonen zodat we wellicht ook eens tussendoor met een klein groepje ergens kunnen afspreken. En….het was ook gewoon gezellig!

D.D. uit A.

Spannend; wat drinken in een restaurant met mensen die ik niet kende. Maar wat was het waanzinnig fijn! Geen groepje bollebozen, maar sensitieve, open en warme mensen waarbij ik veel (h)erkenning vond. Waardevolle nieuwe contacten opgedaan. Heel fijn om me meer thuis te kunnen voelen bij mijn nieuw ontdekte identiteit!

J.W. uit S.

 
Het was mega gezellig en na zo’n periode van sociale isolement ineens weer super interessante mensen ontmoet! Meer mensen vonden het. Niemand was uitgepraat en 3 uur was gewoon veel te kort. Reden te meer om de volgende keer weer samen te komen en onze nieuwsgierigheid vast te houden (niet dat ik dit ooit los zou laten…)
Ik kijk uit naar de volgende bijeenkomst. Zolang dat veilig en verantwoord is en verordeningen het toelaten zien we elkaar gauw weer.
Tot de volgende keer! 
G.W. uit A.

Pin It on Pinterest

Share This