Selecteer een pagina

Ervaringen Begaafd in Balans ‘Walk & Talk’

Twee keer de gele route gewandeld en veel praatjes verder sluiten we dit prachtige ontmoeten samen af met koffie en thee.
Ik heb geen hoofdpijn en heb zelfs nog energie!
Met rode wangen en een grijns bekijk ik mijzelf in de spiegel van het toilet wanneer ik van binnen tegen mijzelf zeg:
“Wauw wat gaaf, en wat hebben we gelachen he!”
Zo fijn om eens in één keer begrepen te worden en dezelfde denkwijze te hebben.
Zo veel dingen gemeen te hebben en te kunnen delen met elkaar.
Wat zijn we eigenlijk leuke en gezellige mensen met veel inhoud, heerlijk haha 😉
Een echte toevoeging en aanrader!!
Bedankt!
Yvonne Grasman-Mennega

Slochteren

Dank je voor het organiseren van deze ochtend.
Vanmorgen heb ik fijne gesprekken gehad, waarbij ik meer van mezelf zie, dan dat ik ooit heb gezien of gevoeld. Het is fijn om mensen te ontmoeten, die een zelfde kijk op de wereld  en het leven hebben en daarin dezelfde ‘taal’  spreken.
Zeker na zo lang in quarantaine  te hebben gezeten, was dit een heerlijke ochtend. We hebben er zelf nog 2 uurtjes aan vast geplakt.
Kortom: een geslaagde ochtend!
Saskia Bos

Gasselte

Een cadeautje voor mezelf!
Voor mijn werk en m.b.t. mijn eigen kinderen ben ik vaker in contact met andere (hoog) begaafde volwassenen en kinderen.
Nu helemaal voor mezelf. Ik heb nu zelf mogen ervaren hoe het is om in een nog onbekende peergroep te stappen. Even onwennig en afwachtend, maar snel aansluiting, fijne gesprekken. Met een fijn gevoel naar huis en met nieuwe warme contacten. Dank je wel dat je dit organiseert en zeker voor herhaling vatbaar.
J.B.

M