Selecteer een pagina

Ervaringen Begaafd in Balans ‘Walk & Talk’

Dank je voor het organiseren van deze ochtend.
Vanmorgen heb ik fijne gesprekken gehad, waarbij ik meer van mezelf zie, dan dat ik ooit heb gezien of gevoeld. Het is fijn om mensen te ontmoeten, die een zelfde kijk op de wereld  en het leven hebben en daarin dezelfde ‘taal’  spreken.
Zeker na zo lang in quarantaine  te hebben gezeten, was dit een heerlijke ochtend. We hebben er zelf nog 2 uurtjes aan vast geplakt.
Kortom: een geslaagde ochtend!
Saskia Bos

Gasselte

Een cadeautje voor mezelf!
Voor mijn werk en m.b.t. mijn eigen kinderen ben ik vaker in contact met andere (hoog) begaafde volwassenen en kinderen.
Nu helemaal voor mezelf. Ik heb nu zelf mogen ervaren hoe het is om in een nog onbekende peergroep te stappen. Even onwennig en afwachtend, maar snel aansluiting, fijne gesprekken. Met een fijn gevoel naar huis en met nieuwe warme contacten. Dank je wel dat je dit organiseert en zeker voor herhaling vatbaar.
Jolanda Buter

Meppel